SALIBANDYKERHOT (S.2017-2018)

TIETOA KERHOISTA!

Ilmoittaudu suosittuun Nurmon Jymyn salibandykerhoon! Kaudella 2024-25 kerhot ovat ensisijaisesti 2017-2018 syntyneille. Mutta mukaan mahtuu myös nuorempia. Kerhossa opetellaan salibandyn alkeita ja monipuolisesti liikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista! Nurmon Jymyn salibandykerhoihin voi ilmoittautua mukaan ympäri vuoden.
Mukaan tarvitaan
– suojalasit (pakolliset salibandyssa, niitä voi ostaa mm.Prismasta tai Intersportista)
– mailan (hyvä pituus on mailan ollessa pystysuorassa pelaajan nyrkin verran pelaajan navan yläpuolelle
– sisäpelikengät, juomapullon ja mukavat liikuntavaatteet päälle

Kerhot alkavat syyskuun alussa (poikien kerho viikolla 36 ja tyttöjen 37) ja jatkuvat aina huhtikuulle asti (lomaa pidetään koulujen lomien mukaan sekä vuoroperuutuksia voi tulla koulujen tapahtumien vuoksi)

Kerhon hinta on 160e/kausi/pelaaja (kausi sisältää sekä syksyn että kevään) ja siihen kuuluu ohjauksen ja kentän lisäksi Jymy-t-paita. Kerhomaksun laskutus tapahtuu kahdessa erässä. (+15€ jäsenmaksu joka laskutetaan loppuvuodesta) Kerholla on ryhmävakuutus.

Harjoitukset

Poikien salibandykerho

3.9. alkaen tiistaisin Nurmon yläasteella klo 16.30-17.30

 

Harjoitukset

Tyttöjen salibandykerho

9.9. alkaen Maanantaisin Hyllykallion koululla klo 17-18

 

Lisätietoja

juniorit@jymysalibandy.net

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo