Pasi Vilén – tukirahasto

myöntää tukea juniori-ikäisten salibandyharrastuksen kuluihin. Tuki on tarkoitettu vähävaraisten perheiden tukemiseen, koska haluamme olla mukana mahdollistamassa tasapuolisia harrastusmahdollisuuksia. Ensisijainen tuki on kausi- ja kerhomaksuihin, mutta myös välineiden hankintaan voidaan myöntää tukea. Tiedämme, että esimerkiksi maalivahdin tarvitsemat varusteet ovat hinnakkaita.

Salibandyjaoston kokouksessa päädyttiin yksimielisesti nimeämään rahasto pitkäaikaisen ja innokkaan nurmolaisen salibandytoimijan muistoa kunnioittaen Pasi Vilénin rahastoksi.

Tukirahastossa mukana ovat Salibandyn tukisäätiö, jaosto ja tätä nimenomaista toimintaa tukeneet sponsorit.

Hakeminen:
● Täytä hakulomake
● Jaoston johto (junioripäällikkö, pj, vpj, rh) käsittelevät hakemuksen luottamuksellisesti kuukauden sisällä lomakkeen saapumisesta.
● Haku on jatkuva kauden ajan (syys-huhtikuu). Kesän aikana hakemuksia ei käsitellä, eikä tukea myönnetä.
● Tuen enimmäismäärä on 150€/pelaaja.

Hakemuksen käsittely:
● Junioripäällikkö käsittelee hakemuksen ja esittelee sen nimettömänä johdolle ja syntyy päätös. Nimiä ei julkaista muille kuin johdolle ja tarvittaessa joukkueen rahastonhoitajalle, jos hakemus koskee joukkueen kausi- tai turnausmaksua.
● Päätöksen jälkeen junioripäällikkö ilmoittaa hakijalle päätöksestä.

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo