Nurmon Jymy Salibandy

Nurmon Jymyn salibandyjaoston toiminnan tavoitteena on mahdollistaa lajin harrastaminen mahdollisimman suurelle joukolle kerhoikäisistä aikuisiin. Ensisijainen päämäärä on saada nuoriso talvikaudella miellyttävän liikunnan eli salibandyn pariin ja toimia “kasvattajaseurana”, mutta myös kilpailutoiminnalle pyritään luomaan mahdollisimman hyvät edellytykset.

Toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2021-2022 startataan 14 joukkueen ja kahden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Miesten edustusjoukkue pelaa miestin F-liigaa, johon se nousi erikoisen kevään 2020 aikana. Seuran tavoitteena onkin mahdollistaa omille junioreilleen pelaajapolku aikuisten joukkueisiin asti siten, että omassa seurassa olisi mahdollista jatkaa salibandyn harrastamista hyvällä tasolla aina aikuisiälle saakka.

Ota yhteyttä

15 + 2 =

Yhteystiedot

Liisa Reinola
Valmennuskoordinaattori
juniorit@jymysalibandy.net

Juha Marjanen
Puheenjohtaja
pj@jymysalibandy.net

Janne Kontola
Varapuheenjohtaja
vpj@jymysalibandy.net

Sonja Prusti
Rahastonhoitaja
rh@jymysalibandy.net

Joukkueiden yhteystiedot löydät joukkueiden omilta alasivuilta.

Medialle

Logo png-muodossa (RGB)

Läpinäkyvä png-muotoinen logo. Soveltuu sähköiseen materiaaliin, esim. www-sivuille.

Logo jpg-muodossa (RGB)

Logo jpg-muodossa, RGB. Soveltuu sähköiseen materiaaliin, esim. www-sivuille.

Logo PDF-muodossa (CMYK)

PDF-muotoinen logo, CMYK. Soveltuu kaikkeen painomateriaaliin.

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2019-2020 startataan 13 joukkueen ja kahden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo

Share This