Nurmon Jymy Salibandy

Nurmon Jymyn salibandyjaoston toiminnan tavoitteena on mahdollistaa lajin harrastaminen mahdollisimman suurelle joukolle kerhoikäisistä aikuisiin. Ensisijainen päämäärä on saada nuoriso talvikaudella miellyttävän liikunnan eli salibandyn pariin ja toimia “kasvattajaseurana”, mutta myös kilpailutoiminnalle pyritään luomaan mahdollisimman hyvät edellytykset.

Toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan kahdeksan joukkueen ja kolmen kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Miesten edustusjoukkue pelaa miesten F-liigaa. Seuran tavoitteena onkin mahdollistaa omille junioreilleen pelaajapolku aikuisten joukkueisiin asti siten, että omassa seurassa olisi mahdollista jatkaa salibandyn harrastamista hyvällä tasolla aina aikuisiälle saakka.

 

Nyt voit liittyä meidän Kannustajiin!

Osuuskauppa Eepee jakaa 100 000€ Kannustajat-tukea lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseen. Voit olla mukana tekemässä hyvää rekisteröitymällä Kannustajaksi S-käyttäjätilin kautta tästä.

 

Kannustajat saavat omat S-bonuksensa käytettäväksi normaaliin tapaan, mutta sen lisäksi Eepee maksaa kannustettavalle seuralle saman summan. Valitse siis listasta kannustettavaksi seuraksi Nurmon Jymyn salibandyjuniorit ja tule mukaan tukemaan toimintaamme.

 

Jymyssä Et Ole Yksin

Meillä on nollatoleranssi kaikenlaiselle kiusaamiselle ja häirinnälle. Pyrimme toiminnassamme siihen, että kaikilla on hyvä ja turvallinen olla. Valmentajamme käyvät Väestöliiton Et ole yksin – verkkokoulutuksen ja näin sitoutuvat omalla toiminnallaan edistämään turvallista urheilu- ja harrastusilmapiiriä. 

Jymyn nuori: jos kuitenkin koet epäasiallista käytöstä toisen juniorin, jonkun vanhemman tai valmentajan taholta, ole yhteydessä junioripäällikköömme juniorit@jymysalibandy.net niin otamme asian käsittelyyn. Myös Väestöliiton Et ole yksin – chattia voi hyödyntää.

Ota yhteyttä

7 + 6 =

 

Yhteystiedot

 

Jari Karjalainen
Junioripäällikkö
juniorit(a)jymysalibandy.net

Janne Kontola
Puheenjohtaja
pj(a)jymysalibandy.net

Joakim Ekman
Varapuheenjohtaja
vpj(a)jymysalibandy.net

Sonja Prusti
Rahastonhoitaja
rh(a)jymysalibandy.net

Joukkueiden yhteystiedot löydät joukkueiden omilta alasivuilta.

Medialle

Logo png-muodossa (RGB)

Läpinäkyvä png-muotoinen logo. Soveltuu sähköiseen materiaaliin, esim. www-sivuille.

Logo jpg-muodossa (RGB)

Logo jpg-muodossa, RGB. Soveltuu sähköiseen materiaaliin, esim. www-sivuille.

Logo PDF-muodossa (CMYK)

PDF-muotoinen logo, CMYK. Soveltuu kaikkeen painomateriaaliin.

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo