Vallitsevan koronaviruspandemian johdosta, kotiotteluissamme on käytössä erikoisjärjestelyt turvallisuuden takaamiseksi. Muutokset koskevat mm. sisäänkäyntiä ja liikkumista hallilla. Myös katsojalukumäärää on rajoitettu, jotta voimme taata riittävän turvavälin katsojien välillä ja siten turvallisen osallistumisen ottelutapahtumiimme.

Kausikorttilaiset:

Kausikorttilaisena tule paikalle viimeistään 30min ennen ottelun alkua varmistaaksesi istumapaikan ja paikan kiintiössä, joka on kausikorttilaisten osalta 150 (50 per lohko).

Lipunmyynti:

Suosittelemme ostamaan lipun etukäteen tiketti.fi palvelusta. Ovelta myydään lippuja ja tarvittaessa ne liput, jotka jäävät kausikorttikiintiöstä jäljelle. Lipunmyyntipiste sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä (kuva). Lipunmyynnissä käytössä ainoastaan korttimaksu.

Kulku katsomoon:

Kulku katsomoon tapahtuu juoksuradan päädyssä olevasta pääsisäänkäynnistä (kuva). VIP-vieraat sekä seuran jäsenet kulkevat hallin pääoven kautta. Kentän päädystä kulkevat vain VIP-vieraat omille paikoilleen ennen ottelun alkua. Otamme katsojat sisään lohkoittain (kuva): A, B ja C.
Käytössä ei ole numeroituja paikkoja, mutta pidäthän saman istumapaikan koko ottelutapahtuman ajan. Samassa perheessä/seurueessa tulevat katsojat voivat istua vierekkäin, mutta toisiin seurueisiin jätetään kahden paikan väli.

WC:t löytyvät pääkatsomon pienliikuntatilasta ja seuran jäsenille aulasta.

-Älä tule paikalle oireisena!
-Pidä huolta käsihygieniasta, pese käsiä ja käytä käsidesiä.
-Kasvomaskia emme velvoita käyttämään, mutta suosittelemme sen käyttöä.
-Pidä riittävä turvaväli toisiin katsojiin, koko ottelutapahtuman ajan.

Turvallisuusohjeet ovat käytössä toistaiseksi ja seuraamme virallista linjaa tapahtumien järjestämiseen liittyvien rajoitusten osalta. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.