Aluehallintovirasto on kieltänyt yli 20 hengen ulko- ja sisätiloissa tapahtuvat kokoontumiset 21.12. saakka.

Tämän lisäksi EP:n sairaanhoitopiirin alueellinen Nyrkki antoi keskiviikkona seuraavat suositukset:

  • Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajit pidetään tauolla 21.12. saakka.
  • Yli 20-vuotiaiden sisätiloissa tapahtuvat joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta keskeytetään. Ei koske niitä aikuisten lajeja, joissa turvavälit säilyvät koko harjoituksen ajan.
  • Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1-divisioonatason kilpailu- ja harjoittelutoimintaa, eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.
  • Lasten ja nuorten harrastustoimintaa voidaan jatkaa turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden.
  • Lasten ja nuorten ottelut ja turnaukset suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä.
  • Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille sekä apurahaurheilijoille.

 

 

 

 

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo