Syksy lähestyy ja tuo mukanaan jonkin verran uusia juttuja. Esimerkiksi Jymyn pelaajapolku on nyt julkaistu ja toimintaa ohjaava kuva löytyy nettisivuilta Nurmon Jymy Salibandy otsikon alta. Pelaajapolkua päivitetään säännöllisesti, joten kuva tulee varmasti muuttumaan.

Kesä oli joiltain osin muutoksen aikaa. Puheenjohtajistossa tapahtui vaihdos, kun puheenjohtaja Juha Marjanen väistyi sivuun ja ojensi nuijan Janne Kontolalle, joka tulee toimimaan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Janne aloitti 1.6. ja pääsikin heti rytinällä hommaan kiinni, kun kesän aikana perustettiin uusia joukkueita, tehtiin seurasiirtoja, kokoustettiin sekä sähköpostitse että saman pöydän ääressä ja haettiin junioripäällikköä. Junioripäällikön palkkaamista varten saatiin OKM:n seuratukea. Touko-kesäkuun aikana paikkaa hakeneet haastateltiin ja uudeksi junioripäälliköksi valittiin Liisa Reinola.  Liisa aloitti työssään 1.8. Tervetuloa!

Tulevalla kaudella Jymyn väreissä pelaavat: miesten edustus F-liigassa, naiset 3. divisioonassa ja Suomen Cupissa sekä miehet II niin ikään 3. divisioonassa. Juniorijoukkueita löytyy 09-pojat I ja II, 10-pojat, 11-pojat, 12-pojat sekä 13-pojat. Lisäksi alkavat kerhot 14-15 -syntyneille, 16-17 -syntyneille ja 10-12 -syntyneille rentokerho sekä tyttösäbä Ylistarossa. Kerhoihin ilmoittautuminen on nyt auki!

Mukavaa syksyä kaikille ja nähdään hallilla!

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo