Kaudella 2023-2024 aloitamme yhteistyön Seinäjoen Voimistelijoiden kanssa liikuttaaksemme junioreitamme vieläkin monipuolisemmin.
Luvassa on oheisharjoittelua SVO:n hallilla ja valmennuksessa jokaiselle juniorijoukkueelle.

”Kun Nurmon Jymyn salibandyjaosto otti yhteyttä kysyäkseen yhteistyöstä, olimme heti asiasta kiinnostuneita. Näemme seurassa tärkeänä lasten monipuolisen harjoittelun. Jo ajatuksena, että lapsille halutaan tarjota salibandyharrastuksen lisäksi muutakin kuin lajiharjoittelua, on merkittävää. Mukavaa, että Nurmon Jymyn salibandyjuniorit valitsivat oheisharjoittelukseen juuri meidän tuntitarjonnasta heille räätälöidyn konseptin. Ensi kaudella juniorit harjoittelevat kerran viikossa POP Pankki Areenalla meidän ohjauksessamme. Uskomme salibandyvalmentajien hyötyvän yhteistyöstä myös liikepankin muodossa, joita voivat soveltaa lajiharjoitteluun. Odotamme innolla yhteistyön alkamista.” kertoo toiminnanjohtaja Anne Tarpio.

”Juuri kuten Anne sanoi. Olen todella innoissani, että junioripelaajat pääsevät harjoittelemaan vieläkin monipuolisemmin ensi kautena. Tässä on hyvä mahdollisuus sekä junioreille että valmentajille löytää uusia tapoja tehdä oheisharjoittelua. Monipuolisesta harjoittelusta saadaan tunnetusti monia hyötyjä. Toinen asia, joka tässä erityisesti hymyilyttää, on saatu rahallinen tuki. Töysän Säästöpankkisäätiö tukee tätä oheisharjoitteluhanketta, joten monipuolistamisen kustannukset eivät tunnu vanhempien lompakossa. Näin jokaisella juniorilla on samanveroinen mahdollisuus osallistua toimintaan.” iloitsee junioripäällikkö Liisa Reinola.

Yhteistyö yli lajirajojen on arvokasta ja toivomme yhteistyön kantavan hedelmää myös tulevaisuudessa.

Liisa ja Anne SVO:n hallilla.

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo