Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kausi keskeytettiin aluksi 12.3. alkaen 31.3. asti. Mutta kuten me kaikki olemme saaneet uutisista lukea, jatkuvat poikkeusolot ainakin toukokuun loppuun asti. Tästä syystä myös Nurmon Jymyn salibandyn kaikkien joukkueiden harjoituskausikin on tältä kaudelta ohi. Myöskään päätösjuhlaa ei järjestetä tänä vuonna kokoontumiskiellon vuoksi.

Joten nyt omatoimiharjoittelua ja jokainen joukkue palaa asiaan pelaajien kanssa mahdollisen kesäharjoittelun puitteissa heti kun valtiovalta näyttää vihreää valoa kokoontumisille. Jaosto jatkaa tulevan kauden suunnittelua etäkokouksilla, emme siis jää lepäämään laakereillemme.

Palaan asiaan vielä huhtikuun aikana ja kerron jaoston kuulumisia. Pysytään terveinä!

-Anita Jokilehto, puheenjohtaja, NJ salibandyjaosto

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo