Puheenjohtajan puheenvuoro:

“Kausi 2018-19 alkoi itselleni henkilökohtaisesti haasteellisesti, kun kaikki oli uutta ja tuntematonta. Mutta niin vaan päästiin alkuun ja saatiin esimerkiksi salivuorot haettua ja varattua ja kausikin käyntiin.
Kauden alussa jaostosta tippui jokunen joukkue pois pelaajapulan vuoksi, mutta melkeinpä kaikille halukkaille löytyi kyllä pelipaikka.
Tulevan kauden aikana saadaan jaostoon jotain uuttakin. Jaosto ottaa nimittäin käyttöönsä joillekin jo ehkä tutun MyClubin. Se korvaa Nimenhuudon, sen avulla tiedotus on entistä kätevämpää ja sen avulla seurataan pelaajien läsnäoloa harjoituksissa ja turnauksissa. Harjoitellaan ensin kesä pienemmällä porukalla ja sitten syksyllä saatetaan se lopuillekin tutuksi.
Suuret kiitokset haluan ensimmäisenä antaa jaoston varapuheenjohtaja Juha Marjaselle ja rahastonhoitaja Sonja Prustille. Hienosti ollaan vedetty! Nyt kun osataan hommat, ensi vuosi on vielä hienompi. Melkoinen tulikaste meillä on ollutkin.
Kiitokset myös kaikille vapaaehtoisille jymyläisille. Ilman teitä ei olisi tätä. Ilman pelaajia ei ole joukkuetta, mutta ilman vanhempia ei ole niitä pelaajia. Kiitokset jokaiselle kauden aikana joukkueiden ja jaoston tapahtumissa mukana olleille, josko ensi kaudella yhä isompi joukko lähtisi mukaan tähän kivaa harrastukseen? Jos ei pelaajana, niin taustajoukkoja tarvitaan aina. Niin omien lasten turnauksissa kuin koko jaoston yhteisissäkin jutuissa. Yhdessä kaikki on kivempaa!
Kiitokset jokaiselle valmentajalle, joukkueenjohtajalle, rahastonhoitajalle ja huoltajalle. Te teette suunnattoman arvokasta työtä jokaisen meidän lapsemme hyväksi.”

 


F2-10 -pojat
Kausi oli monipuolinen ylä- ja alamäkineen. Poikien ensimmäinen turnaus syksyllä Vaasassa oli hyvä. Sieltä saatiin kotiin tuomiseksi voitto, tasapeli ja yksi tappio. Tämän jälkeen joukkue esitti erittäin hyvää peliä, mutta joukkueen harmiksi tuli niukkoja tappioita kotiin viemisiksi.

Syksyllä joukkue järjesti oman turnauksen Peräseinäjoen Ritola-hallilla, joka meni kaikin puolin hyvin. Vierailijat olivat myös tyytyväisiä järjestelyihin ja kahvion tarjontaan. Iso kiitos onnistumisesta kuuluu poikien vanhemmille, jotka saivat tämän turnauksen onnistumaan.

Keväällä voitokkaat ottelut antoivat vielä odottaa itseään, vaikka pojat kehittyivät kaiken aikaa pelillisesti. Tiukat skabat ratkesivat usein harmittavasti vastustajan voitonjuhlaan, ja pelit päättyivät toistamiseen huutoon ”musta lippu nostetaan, tämä vielä kostetaan”. Poikien peli-into oli koetuksella, kun voittoja ei tullut, vaikka pojat hienosti jaksoivat uurastaa ja juosta pallon perässä kentällä.

Lopulta se voittokin saatiin kevään turnauksessa Peräseinäjoella ja se loi poikiin jälleen uskoa. Kevään viimeisessä turnauksessa Fat Pipe Cupissa pojat pääsivät nauttimaan kunnolla voitoista. 10- pojat oli jaettu kahteen eri joukkueeseen ja molempiin saaatiin -09-joukkueesta pari vahvistusta. Molempien joukkueiden kanssa edettiin välieriin, jossa joukkueet kohtasivat keskenään. Puolet pojista etenivät finaaliin Konnia vastaan. Finaalista jäi vielä ensi kerraksi hampaankoloon. Joukkueessa on hyvä henki ja tekemisen meininki, taistelutahtoa ei pojilta puutu.

Siitä lähtökohdasta on hyvä jatkaa uuteen kauteen 10-poikien kanssa.

Erityismaininnat:
Vuoden kehittyjä: Pelaaja, joka on ollut koko vuoden tarmokas harjoittelija, ja harjoittelutulos on näkynyt huimana kehityksenä kauden aikana. Luukas Louhivaara
Vuoden joukkuepelaaja: Viimeisen päälle joukkuepelaajan asenne. Hän auttaa ja tsemppaa muita harjoituksissa ja peleissä ja huomioi joukkuekaverit positiivisesti. Niki Närvä
Vuoden harjoittelija: Osallistunut ahkerasti harjoituksiin. Asenne harjoittelua kohtaan on kohdillaan, ja tekee harjoitukset ohjeiden mukaan ilman turhia pulinoita. Nooa Mäkiranta

 

 

 

C2-pojat, eli 2004 ja 2005 syntyneet
Kesän mittaan saatiin sovittua yhdistymisestä ja näin syntyi 04-05 yhdistelmäjoukkue ja ilmoittauduttiin C2 poikien aluesarjaan.

Sarjakausi oli vaikeuksia täynnä, mutta silti oli hieno jätkistä huomata ettei periksi annettu!
Kovia pelejä väännettiin ja monet niistä hiuksen hienosti hävittiin. Alkusarjan jälkeen pelejä jatkettiin alemmassa jatkosarjassa.
Sama tahti jatkui, niukkoja tappioita ja muutama voitto. Kauden kuitenkin kruunasi meidän joukkueen Steven Hirvilammen maali- ja pistepörssin voitto jatkosarjassa.

Erityismaininnat:

Joukkueen Paras pelaaja
Tämä pelaaja aiheutti vastustajalle tutinaa pulttuun hyvällä liikkeellään ja laukauksellaan. Kauden tehot 17+11

STEVEN HIRVILAMMI

Joukkueen paras puolustaja
Tämä pelaaja otti ison roolin puolustuksessa. Jokaisessa pelissä todella varmaa työskentelyä.

JOONAS SYRJÄLÄ

Joukkueen kovin treenaaja
Joukkueen aktiivisimmin harjoituksissa käynyt pelaaja.

ARTTU JAAKKOLA

 

 

 

G2-12 -pojat
Kun laitetaan yli kaksikymmentä innokasta poikaa mailat kädessä kaukaloon, niin tapahtumia ja vauhtia riittää. Edustusjoukkueen pelaajien luotsaamana tämä joukko osallistui leikkeihin, harjoitteli pallon hallintaa, syöttöjä ja vetoja – peliä unohtamatta. Peli tuntuikin olevan näille pojille tärkeää, kun “koska pelataan” kysymykset kaikuivat yläasteen salissa lähes jokaisen vuoron alkuminuuteilla. On ollut hienoa nähdä kuinka iso joukko näitä pelimiesten alkuja on lähtenyt tutustumaan tähän hienoon lajiin ja oppinut nopeasti perusasioita.

Ensi kaudella näitä poikia ohjaavat lajin saloihin Juha Kataja ja Jarno Mäkynen. Toivottavasti saadaan vähintään yhtä iso joukko iloisia poikia rinkiin mukaan. Kauden aikana päästään varmasti kokeilemaan lajia myös oikeiden harjoituspelien myötä. Nähdään syksyllä!

 

 

Naisten edustusjoukkue

Tämän kauden Jymyn naisten ykkös joukkue oli sopiva koostumus nuoruutta, nopeutta, kokemusta, pirskahtelevaa sähäkkyyttä ja sitkeyttä. Jaska muokkasi kärsivällisesti niputtaakseen nämä erilaiset ominaisuudet joukkueen voimaksi. Kauden edetessä treeneissä mantran lailla toistunut “pysy liikkeessä” – komennon toteuttaminen alkoi tuottaa tuloksia myös peleissä. Iso kiitos kuluneesta kaudesta Jaskan lisäksi kuuluu Markolle, Terhille & Hekalle. Kiitos myös sponsoreille ja Jymyn seuran muille joukkueille yhteistyöstä.

Erityismaininnat: Anni-Mari Erola, Maria Perälä

 

 

 


F1-09 -pojat 
Tässä on 16 voitontahtoista, iloista ja sinnikästä säbäilijää.
09en joukkueessa on pelannut tällä kaudella 16 poikaa. Kauden aikana tulleet uudet pojat ovat päässeet hyvin mukaan. Joukkueessa on hyvä henki ja pojat ovat kehittyneet valtavasti kauden aikana.

Joukkue oli sarjapeleissä seitsemäntenä 15sta joukkueesta. 9 kertaa pelit voitettiin ja 9 kertaa hävittiin. Lisäksi joukkue osallistui Junior Cuppiin ja Jaffa Cuppiin Qmax Areenalla.

Poikia ovat valmentaneet Petri, Petteri ja Veijo. Sara vastaa joukkueen rahoista. Anita toimi jojona syyskauden ja keväällä jojon hommia lähtivät jojottelemaan Hannele ja Katri.

Pojat: Muistakaa syödä kesällä paljon jäätelöä, uida ja olla kavereiden kanssa. Pihasäbäily kavereiden ja perheen kanssa on myös kivaa kesähommaa. Nähdään syksyllä!!

Erityismaininnat
Vuoden tasonnostajat: Lenni Toivola ja Elmo Honkonen
Vuoden tsemppari: Eemil Laine

 

 

 

E1-07 -pojat
” Tulimme, näimme ja… emme voittaneet , tarpeeksi… Samuli E:n sanoin; Pienestä kii.
Tervetuloa uusi kausi! T. 07:n säbäjengi”

Erityismaininnat:
1.Treenipörssin number one: Iiro Katajaniemi
2.Suurta vastuuta hienosti koko kauden kantanut, alakerran viimeinen lukko: MV. Veikka Marjanen
3. Maalien mättäjä, raataja, kapteenin viitan hienosti kantanut: Lassi Harju

 

 

 

G1-11 -pojat
Valmentajina 2011 –kerholaisilla toimivat kuluneella kaudella Jymyn omat kasvatit, Joonas Vilen ja Tuomas Lilli.
Syksyllä 2018 aloitimme 11-poikien kanssa kerho toiminnan. Mukana oli myös nuorempiakin poikia, mutta he sulautuivat porukkaan varsin hyvin. Aluksi pojat olivat hiukan vilkkaita, mutta kauden loppua kohden pojat oppivat olemaan rauhallisempia ja keskittymään olennaiseen. Pelaajien kehittymisen ohella mukaan tuli myös uusia poikia ja joukkuehenki oli alusta asti hyvä ja hioutui paremmaksi.

Kauden lopussa oli pari turnausta jotka menivät oikein mallikkaasti.
Ensimmäisenä oli Jaffa Cup jossa sijoituttiin neljänneksi. Viime viikonloppuna pelatussa Fatpipe cupissa pelasimme kahdella joukkueella, joista toinen sijoittui toiseksi ja toinen kolmanneksi.
Toiminta jatkuu taas ensi syksynä jolloin aloitamme liiton sarjassa pelaamiseen.

 

 

 

Miesten kakkosjoukkue
Miesten kakkosjoukkueen kauteen valmistautuminen oli poikkeuksellinen. Oikeastaan koko kausi oli poikkeuksellinen. Isoin muuttuja oli miesten kakkosjoukkueen ja kolmosjoukkueen yhdistyminen. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että kolmosjoukkueen vitosdivaria pelanneet miehet joutuivat valmistautumaan kolmosdivarikauteen. Toinen muuttuja oli valmentajapuolella, kun Sebastian Abrahamsson lupautui ottamaan fuusiojoukkueen ohjat käsiinsä. Entisen kakkosjoukkueen pelureille tämä hahmo oli lähes täysin tuntematon. Mahdolliset pienet epäilykset herran kyvyistä ja sitoutumisesta joukkueen kehittämiseen karisivat viimeistään ensimmäisellä harjoitusviikolla.
“Sebu” johti joukkueen ensimmäisen turnauksen hapuilusta viimeisen turnauksen vakuuttavaan suorittamiseen lähes hämmästyttävällä suunnitelmallisuudella. Tämä toi 3-divisioonan pohjanmaan lohkossa kuudennen sijan ja tavoitteen mukaisesti suoran säilymisen sarjatasolla. Iso kiitos Sebastianille ja voimia Turkuun muuttamisen johdosta. Toivottavasti tavataan vielä!

Miesten 2-joukkue haluaa vielä erikseen muistaa seuraavia henkilöitä:
Vuoden pelaaja: Aina pelillä ollessaan vaarallinen, niin pallon kanssa, kuin ilmankin. Jatkuva hyvä ja ennen kaikkea järkevä liike, joka mahdollistaa niin omien kuin kenttäkavereiden ja joukkueen pistetilin karttumisen. Ansaittu pistepörssin voitto valtavan työmäärän kautta. Arvo ei kuitenkaan pelkästään pisteissä vaan myös pyyteettömässä kahden suunnan pelaamisessa.
Palkinnon saaja: Teemu Kangasniemi
Vuoden luottopelaaja: Joukkueen kovimpia fysiikoita yhdistettynä pyyteettömään työntekoon ja erinomaiseen pallolliseen osaamiseen luovat kovan yhdistelmän ja luotettavan alakerran perustan. Aina keskittynyt tekemiseen ja aina vastaanotin päällä. Valmis ottamaan vastaan neuvoja ja oppimaan niistä. Rento meininki ja huumori nostaa tämän pelurin arvoa entisestään. Eikä tietenkään unohdeta korvaamatonta roolia pallojen ja liivien suhteen treeneissä.
Palkinnon saaja: Jaakko Luomapuro

Vuoden tulokas
Henkisesti erittäin haastava rooli kauden alussa, mutta tästä huolimatta mukisematta lähes aina treeneissä paikalla ja valmiina kun käsky käy. Tunnollinen treenaaminen kantoi hedelmää ja kehittyminen kaikilla pelin osa-alueilla oli käsin kosketeltavaa. Kun lopulta käsky pelille kävi oli pelaamisen taso niin hyvällä tasolla, että siitä ei huomautettavaa jäänyt. Tämä on erityisen kova suoritus ottaen huomioon ettei aikaisempaa kokemusta tältä sarjatasolta ole.
Palkinnon saaja: Pasi Järviö (maalivahti)

 

 

 

Tyttökerholaiset
Kuluneella kaudella naisten ykkös- ja kakkosjoukkueen pelaajat kävivät kukin vuorollaan tyttöjä opastamassa salibandyn saloihin. Tyttöjen kausi päättyi viime lauantaina Fat Pipe Cupissa pelattuihin kahteen otteluun, joista toisesta tiukka tappio (2-3) ja toisesta ansaittu voitto 7-1. Tämä on sellainen porukka ihastuttavia persoonia, että oksat pois. Ikähaitari on suuri, silti hienosti yhdessä toisiaan opastaen harjoittelevat. Allekirjoittaneen suurin haave olisikin, että näille tytöille löydettäisiin sitoutunut valmentaja ja he pääsisivät ehkä pelaamaan tavoitteellisemminkin. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

 

 

 

E2-08 -pojat
Syksyllä ja kauden aikana ylipäänsä joukkueeseen on tullut paljon uusia pelaajia. Syksyllä haettiin oikeita pelipaikkoja ja osittain pelaamisen alkeitakin. Yhdessäpelaamisen ilo löytyi! Alkusarjan voitot 2/6. Keväällä yhteispeli on kehittynyt ja paikoitellen pojat ovat esitelleet erinomaisia peliotteita! Joukkue haluaa haastaa alueen parhaimmat joukkueet ja onnistuessaan siihen pystyykin. Alemman jatkosarjan voitot 9/12.

Erityismaininnat:
Pelaaja, joka on monissa peleissä huikeilla torjunnoillaan pitänyt joukkueen pelissä kiinni ja näin edesauttanut voittoja. Maalivahti Ville Saari
Reilu joukkuepelaaja. Kuuntelee ohjeita ja haluaa oppia ja ymmärtää peliä. Hyökkääjä Emil Ruusunen
Oman joukkueen pistepörssin huikealla 42 pisteellä voittanut. Kauden aikaan useassa pelissä tehnyt hattutempun. Viljami Leskelä

 

 

D2-06 -pojat
-06 poikien kausi 2018-2019 käynnistyi 21.5.2018 uuden valmentajan, Mikko Helasen johdolla. Kesäharjoittelua tehtiin yhteisesti juhannusviikolle saakka, jonka jälkeen saunomisen ja grillailujen kautta vetäydyttiin heinäkuun ajaksi lomille/omatoimiselle harjoitusjaksolle.

Yhteisiin harjoituksiin palattiin elokuun alussa, ja kuukauden päästä jo osalla olikin edessä odotettu turnausmatka Turkuun, Mestareiden cupiin. Turnauksessa päästiin näkemään missä ikäluokan kärki Suomessa menee, ja samalla tämä oli hyvä paikka hitsata joukkuetta yhteen, kun Turussa oltiin joukkueen kanssa koko viikonloppu.

Syyskuun loppupuolella järjestettiin yhteistyössä Qmax Arenan kanssa -06 ikäluokan Juniorcup, johon osallistui yhteensä 16 joukkuetta Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilta.

Lokakuussa alkoivat D2-poikien aluesarjan pelit, ja sitä pelattiin perinteisesti kahdella peliryhmällä. Alkusarjaan kasattiin kaksi tasaista peliryhmää, ja lopulta molemmat etenivät ylempään jatkosarjaan. Ylemmän jatkosarjan tavoitteena oli saada toinen peliryhmistä lopputurnaukseen, ja kaikille pojille kovia ja kehittäviä pelejä, ja siinä onnistuttiin. Thunder-peliryhmä eteni ylemmän jatkosarjan 3.sijalta lopputurnaukseen, ja Nurmohallissa pelatusta lopputurnauksesta jäi käteen lopulta pronssiset mitalit. Välierissä kohdattin SB Vaasa, ja huikean jatkoaikatrillerin jälkeen vaasalaiset olivat 5-4 parempia. Pronssiottelussa vastaan tuli FBC Remix Musta, joka voitettiin 12-6.

Aluesarjan peleissä apuna kävi yhteensä 7 poikaa -07 -joukkueesta, ja tämä mahdollisti sen, että aina saatiin jalkeille kilpailukykyiset kokoonpanot molempiin peliryhmiin.

Loppuhuipentuman jälkeen treenaamista jatkettiin vielä kuukauden päivät, ja harjoituskertoja joukkueelle tuli kauden aikana yhteensä 116 kpl. Tähän sarjapelit ja turnaukset päälle. Useammalla pojalla läsnäoloprosentit harjoituksissa olivat yli 90, huikeaa sitoutumista läpi pitkän kauden.

Treenaaja: Juho Taipalus
Tasonnostaja: Ilari Komsi
Taistelija: Leevi Keskinen
Tsemppaaja: Miro Koskela
Tarmokkain: Einari Maunus
Taiteilija: Aaro Rajamäki

 

 

C1-03, kilpajoukkue, aluesarja
Pyysin SPV:n Matti Pollarilta jonkun pienen jutun 03;n kilpajoukkueesta ja tämän hän lähetti.
” Ekois reeneis Vake ja Pyry huutivat kilpaa syöttöä toisiltaan (ja muilta). Kauhee meteli. Kysyin et kuinka teidät saadaan hiljaseks. Pyry vastas: pitää ampui kuuhun.
Kauden lopus Vake sano et huomaakko ku ollaan opittu olee hiljaa. Mä sanoin et kyllä. (Pyry ei ollu reeneis)”

Kilpajoukkueen erityismaininnat:
Ahkerin harjoittelija, ei pidä itsestään meteliä, antaa tehojen puhua puolestaan. Lauri Piittisjärvi.
Ahkera harjoittelija, kauden kehittyjä, taito tehdä maaleja erilaisilla tavoilla hiottiin kauden mittaan vastustajien kustannuksella. Topi Pajula
Myöskin ahkera harjoittelija, erittäin ovela ja taitava. Tulevaisuuden isojen pelien ratkaisija. Ville Peltonen

 

 

 


C1-03, edustusjoukkue, SM-sarja

Nurmon Jymyn ja SPV:n 03 on pieni ikäluokka ja molemmat joukkueet olivat edellisellä kaudella aluesarjan kärkeä.
Huhtikuussa 2018 molemmista joukkueista lopetti useampi pelaaja, joten kumpikaan ei olisi pystynyt jatkamaan omillaan tulevana kautena. Joukkueenjohtajat Sami Savela ja Mäntyharjun Pekka sekä valmentajat Ville Manner ja Jaska Ojanperä alkoivat pyöritellä mahdollisuutta seurayhteistyöhön. Vanhemmatkin suhtautuivat positiivisesti ajatukseen yhdistelmäjoukkueesta.
Huhtikuussa pidettiin ensimmäiset Try in harkat, joissa oli poikien kesken jo hyvä meininki. Muutaman vanhempain palaverin tuloksena saatiin joukkueen yhteiset taustakuviot kuntoon. Aikataulu yhdistymiseen oli pikainen koska ensimmäinen maajoukkuepolku eli FBA tapahtuma Eerikkilässä oli jo toukokuun puolivälissä.
Tämän tapahtuman päätavoite oli hitsata pojista yhteinäinen joukkue, jossa Jaska valmentajana näytti vahvuutensa. Kaikki tehtiin yhdessä eikä emoseuralla ollut väliä, kun pojat pelailivat jalkapalloa ja kävivät uimassa, kaikki tehtiin yhdessä. Muiden seurojen toimijat ja FBA valmentajat kiinnittävät huomion iloiseen joukkoomme ja ihmettelivät joukkueemme yhtenäisyyttä.
Pojilla oli Eerikkilässä testit ja kolme ottelua, joissa haettiin tuntumaa uusiin kavereihin ja
valmentajaan. Tuloksena oli kaksi voittoa ja tappio. Tapahtumasta ja hyvä fiilis kaikille, josta oli hyvä jatkaa kesäharjoittelukaudelle.
Kesällä harjoituksia oli kolme kertaa viikossa, lähinnä SYKin kaukalon helteessä. Pojat jaksoivat vetää harkat tunnollisesti ja syksyn FBA tapahtumassa jo näkyikin testituloksissa selkeää paranemista. Tämä oli myöskin hyvää harjoitusta SM-karsintoihin, harjoitusotteluita kun ei paljoakaan ollut sitä ennen ollut tarjolla.
Kesän aikana joukkue oli täydentynyt ja vahvistunut SB Vaasasta tulleilla kolmella pojalla. Herman, Santeri ja Elias olivat kovanluokan vahvistuksia.
Pelit eivät menneet ihan odotetusti, mutta parin viikon päästä SM-karsinnoissa Nurmon liikkarilla pojat näyttivät osaamistaan ja päästiin suoraan SM-sarjaan puhtaalla pelillä. Välitavoite oli saavutettu ja tunnelma oli katossa.
Sarja alkoi syyskuussa melkoisessa hurmoksessa ja makeita voittoja saatiin toinen toisensa perään mm. edellisen vuoden mestari Classic kukistui kotiareenalla.
Joulukuussa pojissa näkyi selkeästi reissu- peliväsymys ja jouduimme tappiokierteeseen.
Valmennus sai raapia päätään miten saisimme pojat uuteen lataukseen. Joulutauolla harjoiteltiin pelaajia kuunnellen ja akkuja lataillen. Tappioputken saimme poikki vasta tammikuun FBA tapahtumassa, jonka jälkeen pojat alkoivat pikku hiljaa päästä omalle tasolleen.
Talven kääntyessä kevääksi pojatkin heräsivät ja alkoivat parantaa peliään.
Tappioputki oli heikentänyt pistesaldoa ja saimmekin jännittää lähes loppuun asti pääsemmekö pleijereihin joihin päästiinkin Tampereella tapahtuneen karsintaottelun kautta.
Playoffseissa pojat vasta syttyivätkin pelaamaan, kun päästiin pelaamaan tasokkaita ja kovia pelejä. Voitot sarjakakkosesta Indianseista veivät joukkueen uusille leveleille. Vastaan tuli Oilers Espoosta jota kukaan ei ollut vielä sarjassa voittanut. Pojat ottivat Oilersienkin päänahan Nurmohallilla kovalla taistelulla, jossa ei loukkaantumisiltakaan enää säästytty, muuten niin ehjän kauden aikana.
Joukkueen kapteeni Verneri Niemistö joutui jäämään loppupeleistä pois.mutta vain kertaalleen. Otteluvoitot Oilersille 2-1 veivät joukkueen pronssiotteluun Eräviikinkejä vastaan, joille oltiin hävitty molemmat runkosarjan ottelut.
Pojat kokosivat hienosti joukkonsa viimeiseen otteluun vaikka reissu Hesaan oli jo seitsemäs kuukauden sisällä.
Pakko mainita että olimme ainoa joukkue joka voitti jossain välissä sarjan kaikki joukkueet.

Harjoituksia joukkueella oli kolmet viikossa läpi kauden.
Useilta loukkaantumisilta ja pahoilta tautiepidemioilta vältyttiin kuin ihmeen kautta.

Erityismaininnat:
Elias Nyman, Herman Kangas, Aapo Savela

 

 

 

Naisten kakkosjoukkue
Naisten 2. joukkue osallistui syksyllä ja keväällä Qmaxin puulaakiin. Kauteen mahtuu niin voittoja kuin tappioita. Joukkueessa vallitsi hyvä yhteishenki vaikka ensimmäiseen peliin mentäessä ei kaikki tiennyt edes toistensa nimiä. Teimme yhteistyötä koko kauden Seinäjoen kansalaisopiston säbäporukan kanssa. Tämä yhteistyö tuotti hyvää tulosta naisten harrastesäbään, koska joukkueesta löytyi kokemusta omaavia pelaajia sekä innokkaita vasta-alkaijia. Joukkueen tämän kauden mottona on ollut, että niillä pelataan ketä on paikalla oli vastustaja kuka tahansa ja kaikkein tärkeintä on ollut mennä pitämään kentälle hauskaa.

Erityismaininnat
Isolla syrämmellä taisteleva emäntä: Teija Leppälä
– Teija tuli rohkeasti salibandyn pariin taistellen välillä omia pelkojaan vastaan. Nykyään Teija on monelle vastustajalle ohitse pääsemätön määrätietoinen ja rohkea pakki, joka näyttää pohjalaistalon mahtiemännän otteita ja asennetta tilanteessa kuin tilanteessa.

Periksi antamaton työmyyrä sekä pistenikkari: Saara Heinämäki
– Saara on tunnollinen ja määrätietoinen harjoittelija. Hän on aina paikalla ja on vieraillut kauden aikana muidenkin joukkueiden harjoituksissa. Harjoittelu näkyy valtavana kehityksenä ja tällä kaudella Saarasta löytyi todellinen maalintekijä.

 

 

 

Edustus
Edustuksen kolmas kausi salibandyn pääsarjoissa ja divarissa oli tuloksellisesti pettymys. Joukkue jäi sarjassa 10.

Heikko jakso marras- tammikuussa vei mahdollisuuden pudotuspelipaikasta. Onneksi joukkue löysi tasonsa ja voitti 9 viimeisestä pelistään 7. Näissä peleissä kaatuivat mm. kaikki sarjan välieriin edenneet niput eli myös salibandyliigaan nousseet Tiikerit ja Åif Sipoo.

Virheistä täytyy oppia ja uskon että niin myös jokainen meistä tekee.

Uusi kausi on edessä ja tulevan kauden joukkue julkistetaan Nurmohallilla huomenna perjantaina klo 17.15. Tilaisuutta voi tulla seuraamaan paikanpäälle tai livenä Facebookissa.

Tervetuloa taas matseihin ensi kaudella.

• Edustusjoukkueen vuoden pelaaja
Eetu Sariola

 

 

 

Tässä välissä haluan muistaa Nurmon Jymyn salibandyn pitkäaikaista ahertajaa ja puurtajaa, viime kauden edustusjoukkueen manageria ja jokapaikanhöylää, Arto Vienolaa suuren suuresta työstään koko jaoston hyväksi viimeisten 25 vuoden aikana.

 

 

 

Salibandyperhe
Kriteerit, pojat pelaavat kahdessa eri joukkueessa ja perheen aikuiset ovat aina mukana joukkueiden (myös edustusjoukkueen) ja jaoston touhuissa. Toinen heistä pelaa myös itse Jymyn aikuisjoukkueessa, naisten kakkosjoukkueessa. PERHE HENTUNEN

 

 

 

Vuoden pelaaja
Kriteerit, pelasi mahtava kauden, pistepörssissä joukkueensa ykkönen sekä runkosarjassa 44 pisteellä että pudotuspeleissä 14 pisteellä. Hänet valittiin ja pelasi myös U16 maajoukkueessa Tsekeissä huhtikuussa. ELIAS NYMAN

 

 

 

 

Vuoden valmentaja
Kriteerit, uskomattomasti nosti lähes aina joukkueensa tappioasemasta ainakin kiinni voitonsyrjään. Aina auttamassa muita valmentajia, kahden valmennettavan oman joukkueensa lisäksi. JASKA OJANPERÄ

 

 

 


Vuoden joukkue
Tarvinneeko tämä muita selityksiä, kuin että yhteistyössä on voimaa. Vuoden joukkue on C1-03 poikien yhdistelmäjoukkue SPV/NJ edustus. Kiertopalkinnon vastaanottivat valmentaja Jaska Ojanperä ja kapteeni Verneri Niemistö.

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo