Uusien pelurinalkujen ilmoittautuminen mukaan perhesählyyn tämän linkin kautta -> https://nurmonjymysalibandy.myclub.fi/flow/events/1945131

  • Ilmoittaudu LAPSEN NIMELLÄ.
  • Perheen jokainen lapsi tulee ilmoittaa erikseen.

Perhesählyyn ovat tervetulleita mukaan 1-4 vuotiaat (kunhan kävely/juoksu onnistuu ja maila pysyy kädessä) lapset yhdessä oman aikuisensa kanssa. Tutustutaan salibandyn maailmaan ohjatusti leikkien.
Mukaan tarvitset oman mailan, suojalasit (näitä saa alkuun lainaksi myös meiltä) ja jalkaan mahdollisuuksien mukaan liukumattomat jarrusukat/tossut tai sisäpelikengät (isommille). Ja tietenkin vettä juomapulloon.

Perhesähly alkaa sunnuntaina 12.1. klo 17-18 Qmax Arenan 2.kentällä (vanha halli, musta matto) ja kerhoillaan huhtikuun loppuun asti joka sunnuntai. Perhesählyn hinta on 30e/lapsi, saman perheen seuraavat sisarukset 10e/lapsi. Yhden aikuisen kanssa voi tulla useampikin lapsi, jos aikuinen pysyy lasten perässä.
Kaksi kertaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi.

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo