Nurmon JYMY on perinteinen monilajiseura, me edustamme ylpeänä Jymyn salibandyä. Tutkin JYMY Salibandyä tarkemmin kyselyn ja keskustelujen kautta. Sieltä nousi esiin tärkeitä arvoja, sekä ajatuksia siitä, minkälaisena JYMY Salibandy nähdään. Myös se, millainen on JYMYLÄINEN?

Ylpeä. Jymyläinen on ylpeä. Kuinka ylpeys näkyy? Ylpeys näkyy vapaaehtoistyönä. Toistaiseksi pieni, mutta suurella sydämellä varustettu joukko käyttää arvokasta aikaansa Jymyyn. Ylpeys näkyy kentällä, kun taistellaan viimeiseen sekuntiin sarjapaikasta, vailla tietoa tulevasta. Jymyläinen ei luovuta. Se on logomme kantamista ylpeydellä. Jymyläinen ylpeys näkyy nöyränä työnä joukkuetoverin, itsesi, sekä logon eteen.

Ensimmäisiä sanoja, mitä Jymystä nousi eniten mieleen: Yhtenäinen, taisteleva, kyläseura. Perinteet siis näkyvät. Kaikki liittyy ylpeyteen. Ylpeys ei ole ylimielisyyttä, se on nöyryyttä. Olemme ylpeitä aikaansaamistamme asioista, olemme leuka pystyssä matkalla kohti seuraavia haasteita.

Kiitos edelliselle junioripäällikölle Liisalle. Pohjat harrastamiselle seurassamme on luotu vahvaksi. Pystymme tarjoamaan toimintaa monella osa-alueella. Olemme F-Liigaseura, meillä täytyy olla vahva pohja junioripuolella, jotta F-liigajoukkueellamme on kirkas tulevaisuus. Sitäkin suurempi merkitys laadukkaalla juniorityöllä on arkisia haasteita vastaan. Liikkumattomuus ja passiivisuus ihmisten elämässä luo haasteita tulevaisuuteen. Me tarjoamme mahdollisuuden aktiiviseen elämäntapaan ja yhdessä tekemiseen.

Meissä on potentiaalia. Ylpeästi nöyrä. Meidän täytyy myös ottaa uusia haasteita vastaan, haluamme olla entistäkin laadukkaampi seura, myös kilpaurheilupuolella. Kehitämme toimintaamme, myös tavoitteellisille pelaajille sopivaksi, haluamme nähdä tulevaisuudessa edustusjoukkueissamme omia junioreitamme. Toivon edustusjoukkueemme olevan ylpeitä siitä, että he saavat mahdollisuuden kantaa logoamme ja näyttävän meille suuntaa toimia rohkeasti ja osoittaa, että se tuo perässään myös menestystä.

Kun kyselin, millainen on Jymyläinen? Nousi vastauksissa esiin eniten sana: Rehellinen. Jymyläinen on rehellinen. Olemme rehellisiä toisillemme, mutta ennen kaikkea myös itseämme kohtaan. Siksi meissä on potentiaalia. Millaista peliä Jymy pelaa? Vastauksissa nousi esiin sanat: Raikas ja viihdyttävä. Sitä on salibandy, ennen kaikkea Jymyläinen salibandy. Se on osa identiteettiämme.

Hei kaikille! Olen Jari Karjalainen Jymy salibandyn uusi junioripäällikkö. Taustani salibandyssä löytyy pelaajana Pohjois-Pohjanmaalta ja Pohjanmaalta. Kasvattiseurani Limingan Niittomiehet, opetti minulle arvoja, mitä kannan tänäkin päivänä. Näen paljon samaa Nurmon Jymyssä. Olemme pienempi seura, suurempien läheisyydessä. Olen myös saanut myös edustaa suurempia seuroja Oulun Luistinseuraa pelaajana sekä Seinäjoen peliveljiä pelaajana ja valmentajana. Limingassa sain kunnian olla edustusjoukkueen päävalmentaja ja valmennuspäällikkö. Nyt uusi haasteeni löytyy Jymystä junioripäällikkönä, sekä edustusjoukkueen lajivalmentajana. Toivon, että vastaamme seuramme haasteisiin ja mahdollisuuksiin jokaisen roolista riippumatta rohkeudella rehellisesti ja nöyrästi.

Ylpeästi, nöyrästi ja rehellisesti.

Jari Karjalainen, junioripäällikkö

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo