JUNIORIPÄÄLLIKÖN JOULUTERVEISET

Vuosi 2023 alkaa lähestyä loppuaan. Nurmon Jymyn salibandy on ottanut jälleen suuria harppauksia eteen päin. Meille on perustettu kaudelle 2023-24 Tytöt 10 joukkue sekä Pojat 10 joukkue. Molemmissa joukkueissa väkimäärä sen kuin kasvaa ja innokkaiden nuorien pelureiden kehittymistä ja liikunnan iloa on upea seurata!

Vuoden 2023 aikana meillä on harrastetoiminnasta siirtynyt paljon väkeä joukkueisiin, joka on tottakai hieno asia, että harrastuksesta saatu kipinä on kasvanut niinkin suureksi, että joukkuetoiminta kiinnostaa.

Seuramme kasvaa kovaa vauhti, joka luo haasteita, mutta mahdollistaa paljon uutta! Me pyrimme olemaan laadukas urheiluseura, harrastesalibandyssä, sekä kilpasalibandyssä. Osittainhan molemmat kulkevat etenkin junioriurheilussa käsi kädessä ja tähän haasteeseen ovat valmentajat pystyneet vastaamaan hienosti. Meillä on myöskin vanhimmassa juniori-ikäluokassa (P15) 2 joukkueellista pelaajia, joista toinen koostuu muiden lajien harrastajista. Heille on haluttu tarjota mahdollisuus edelleen pitää myöskin salibandy mukana harrastuksena, mikä omalta osaltaan tukee monilajisuuden periaatteita, sitä hetkeä kohti, kun mahdollinen lajivalinta jossain kohtaa tulee eteen.

Kaudella 2023-2024 joukkueemme ovat pelanneet pelejä yli 150, mikä on upea määrä meidän seurallemme näillä joukkuemäärillä. Tämä tukee pelaajien kehittymistä, kun pelataan paljon. Yksittäisille pelaajille kertyy loistava määrä pelejä.

Kerhoissa on hyvä meininki ja porukkaa on paljon! Suurimmat haasteemme ovat tilat, jotka alkaa pikkuhiljaa käymään pieniksi/vähäisiksi. Positiivinen ongelma, johon kyllä löydämme ratkaisuja 🙂 Perhekerho, salibandykerho sekä harrastekerho ovat hyviä tapoja tutustua lajiin.

Henkilökohtaisesti vuodessa oli paljon iloa. Ensin sain tämän hienon ja haastavan työtehtävän, sitten minusta tuli isä tyttölapselle. Arki on siis kiireinen, mutta antoisa. Pienin askelin kotona, kuin Jymyssäkin kehitystä tapahtuu. Onkin tärkeä muistuttaa, että ikuista oppimistahan tämä elämä on. Olkaa ylpeitä siitä mitä teillä on ja siitä mihin saatte kuulua.

Kiitos yhteistyökumppaneille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille ja muille vapaaehtoisille. Olette korvaamattomia.

Kiitos myös vanhemmille, kun luotatte lapset ja nuoret meidän mahtavien valmentajiemme oppeihin. Me pyrimme luomaan puitteet laadukkaaseen harrastustoimintaan.

Yhdessä olemme Jymy! Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta kaikille!

Jari Karjalainen

Jymy salibandy junioripäällikkö

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo