Voimistelu- ja urheiluseura Nurmon Jymy kutsuu koko kaupungin väen tutustumaan vuoden kuluttua 95 vuotta täyttävän seuran lajikirjoon tulevana sunnuntaina. Jymy-päivää vietetään nyt ensimmäistä kertaa, ja paikalla esittäytymässä ovat yleisseuran kaikki lajit.

Päivä alkaa klo 13, kun miesten salibandyn edustusjoukkue saa vastaansa oululaisen Merikosken. Miesten divaria pelaava Jymy majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Kauden aikana joukkue on ehtinyt saalistaa 18 pistettä. Merikosken sijaluku sarjataulukossa on viisi, ja pisteitä joukkueella on 30. Tule huutamaan kotijoukkue voittoon.

Säbä-pelin päätyttyä aukeavat ovet painisalille. Jymyn painikoulu otti uutta starttia syksyllä, ja painimatolle onkin löytänyt melkoinen määrä niin tyttöjä kuin poikiakin. Olisiko paini sinunkin lajisi? Käy kyselemässä lisätietoja ja katsomassa, miltä painisali oikeasti näyttää.

Jymy-pesiksen junnuryhmät ovat käynnistäneet harjoittelunsa, mutta mukaan mahtuu vielä. Käypä tarkistamassa, onko Jymyssä joukkue lapsesi ikäluokalle. Jymyn kuntojaosto kutsuu liikkujia maanantailenkille joka ikisenä maanantaina kelissä kuin kelissä. Tule kuulemaan, mitä muuta on tarjolla. Ja jos olet jo urheilu-urasi päättänyt ehtinyt entinen jymyläinen, olethan löytänyt seniorit? Näillä naisilla ja miehillä riittää muistoja takavuosien kulta-ajoilta.

Jymyn jumpparit tuo Nurmohallille kaksi edustusjoukkuettaan. Avella esiintyy säbä-ottelun pitkällä tauolla, Estelle esittelee taitojaan naisten liigaottelun pitkällä ottelutauolla.

Maakunnan ainoana seurana korkeimmalla sarjatasolla lentopalloa pelaava Nurmon Jymy naisten liigajoukkue astuu kentälle kello 17. Jymyn vieraaksi saapuu sarjataulukossa sijalla viisi majaileva LPVampula. Jymyn naiset ovat sarjataulukossa toiseksi viimeisenä eli sijalla kahdeksan.

Jymy-päivän kunniaksi katsojat pääsevät samalla lipulla päivän kumpaankin otteluun. Kun ostat lipun säbä-peliin, säilytä se, niin pääset sillä sisään myös lentopallo-otteluun.

Jymy on kutsunut paikalle myös kaikki Seinäjoelta eduskuntavaaleihin ehdolle asettuneet poliitikot. Toivottavasti tehopaketti maan kärkitason kolmannen sektorin toimintaa kiinnostaa päättäjäksi pyrkiviä.

– Urheiluväki kautta maan tuntee Nurmon Jymyn, mutta tuntevatko kotikaupungin asukkaat? Yksi Jymy-päivän tarkoituksista on saada seura ja sen lajit tutuksi kaikille seinäjokelaisille, tehdä Jymystä vähän kuin jokaisen kaupunkilaisen oma seura. Yhteislipulla haluamme ikään kuin avata tietä seinäjokelaisille Jymyn salibandyn ja lentopallon korkeatasoisiin kotiotteluihin. Tosiasiahan se on, että koukkuun näihin kotipeleihin jää, toteaa Nurmon Jymyn puheenjohtaja Marja Tyynismaa

Haluatko mukaan?

Jymyssä toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Kauteen 2022-2023 startataan yhdeksän joukkueen ja viiden kerhon voimin. Lisäksi sekä miehille että naisille on omat harrastevuoronsa, joissa hiki on taattu.

Valakia Interactive logo