Ensi kauden D1varin sarjapaikan varmistuttua voidaan jälleen julkaista uusia sopimuksia Jymyn M1-Edustusjoukkueessa.

Joukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Jarmo Etelaho on solminut Nurmon Jymyn kanssa 1 vuoden mittaisen jatkosopimuksen kattaen kauden 2017-2018. Samalla kertaa solmittiin joukkueen 2-valmentajan Arto Vienolan ja joukkueenjohtaja Sami Mäkisen kanssa 1 vuoden mittaiset jatkosopimukset. Valmennuksen lisäksi Arto Vienola ottaa vastuulleen myös joukkueen managerin tehtävät. Jymyn salibandyjaoston puheenjohtajan, JP Vuorisalon mukaan, ketään muita ei edes harkittu, vaan haluttiin pitää menestynyt paketti kasassa ja näin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa saada myös joukkueen taustoja kuntoon ensi kautta ajatellen.

Alla päävalmentaja Jarmo Eteläahon vastaukset perinteisiin kysymyksiin:

Mikä sai jatkamaan Jymyssä?
Joukkue on kehittynyt monella saralla viime vuosien aikana. Koen, että työ on vielä kuitenkin kesken. Tämä motivoi jatkamaan Jymyn peräsimessä. Tärkeä seikka jatkamisessa on tietenkin myös perheen positiivinen suhtautuminen asiaan. Molemmat poikani ovat tsempanneet minua jatkamaan Jymyn valmentamista.

Mietteet kuluneelta kaudelta?
Seura kehittyy myös kovaa vauhtia taustojenkin osalta. Tulevaisuudessa Jymy tuleekin olemaan entistä vahvempi.

Omat odotukset keväälle ja seuraavalle kaudelle?
Nyt keskitytään kuitenkin vain seuraavaan matsiin. Ei anneta ajatusten karata hetkestä.

 

M1-Edustuksen päävalmentaja Jarmo Eteläaho ja Salibandyjaoston puheenjohtaja Jari-Pekka Vuorisalo katsovat luottavaisena Jymyn tulevaisuuteen.

Comments

0