Jymyn 06-syntyneillä oli sunnuntaina kova urakka, kun Ritola-hallilla oli vuorossa omien pelien isännöinti ja samaan aikaan pelattiin toista jatkosarjaa Kälviällä. Osa pojista suunnisti siis Peräseinäjoelle, jossa pelit sujuivat seuraavasti:

Jymy Lightning – SPV 06: 12-1
Tällä kaudella rakasta paikallisvastustajaa keskinäisissä peleissä kohdannut matalavire jatkui ja Lightningin pelurit esittivät kohtuullisen eleettömän ja varsin ehjän kolme-eräisen punaisia vastaan. Vastaansanomattoman 12-1 tuloksen taululle nakuttelivat kaikki kolme kentällistä ja Tomi poimi maalilla harvat torjunnat varmasti talteen. Kahden erän jälkeen taululla ollut 10-1 lukema vei parhaan terän pelistä ja viimeinen erä lipesi pelailun puolelle.

Jymy Lightning – FBC Remix Musta: 3-3
Viimeksi lähes vuosi sitten kohdattu Isonkyrön kilparyhmä oli päivän kunnon osalta täydellinen kysymysmerkki, mutta sijoitus sarjataulukon kärjessä ennen tätä viikonloppua antoi osviittaa kunnosta. Isäntäjoukkueen kirous, eli huikean 7 tunnin peukaloiden pyörittely näkyi liikkeessä, mutta Jymyn miehet jaksoivat piiskata itsensä uuteen iskuun ja raapivat melko väkinäisen oloisen tasapelin todella ripeästi liikkunutta ja vastaiskuihin luottavaa Remixiä vastaan. Ottelu oli kaksijakoinen, kun toisaalta tasapisteet tuntuivat tänään väsynein jaloin puolustusvoitolta, mutta enemmänkin oli tarjolla ja laukaukset suosivat isäntiä melko paljon. “Nollakutosten” perinteisiä palkintotikkareita blokatuista vedoista syntyneistä mustelmista jaettiin peräti kolme kappaletta.

Ritolan tehomiehet:

Lauri T 3+2
Hugo L 0+4
Luukas J 2+2
Joona K 3+0
Nuutti T 2+1
Lassi H 1+1
Leevi H 1+1
Veeti H 1+1
Einari M 1+0
Jesper R 1+0

Kälviällä pelattiin samaan aikaan alempaa jatkosarjaa, jossa pelit menivät Jymyn osalta seuraavasti:

NJ Thunder – Jalas 07: 5-5
Ensimmäinen ottelu Jalas 07 vastaan oli juurikin odotetun tiukka. Edellinen kohtaaminen päätyi tasapeliin joten kova vääntö paremmuudesta oli jälleen luvassa. Ja näin ottelu etenikin alusta loppuun saakka. Kumpikaan joukkue ei yhtä maalia isommassa johtoasemassa pelissä käynyt ja loppuvaiheessa taululla ollut 4-5 tappioasema puserrettiin lopussa 5-5 tasuriin. Erittäin tasaista suorittamista jokaiselta kentälliseltä.

KäTa – NJ Thunder: 12-2
Toiseen otteluun Kälviän Tarmoa vastaan lähdettiin jokseenkin haastavista olosuhteista. Kahden tunnin tauko pelien välillä ei paikalllisessa pikaruokalassa ateriointiin riittänyt ja osa joukkueesta sai hampurilaisateriansa pöytään samalla hetkellä kun pilliin vihellettiin Vapaa-ajantalolla pelin alkamisen merkiksi. Kummaa kyllä, ensimmäinen erä pysyttiin hienosti vastustajan kyydissä vajaamiehisenäkin. Kun viimeisetkin pelaajat pääsivät paikan päälle, toisesta erästä eteenpäin päästiin pelaamaan siis täydellä miehityksellä. Luultavasti myös liian täydellä mahalla, sillä tästä eteenpäin ottelu olikin Jymyn osalta melkoista selviytymistaistelua ja Tarmo karkasi selvään voittoon. Mainittakoon vielä että joukkueen kapteeni piti kuitenkin miehistönsä puolta ja vaati ravintoloitsijalta hitaasta palvelusta hyvitykseksi karkkipussit mieheen.

Kälviän tehomiehet:

Kalle K 2+2
Luukas K 1+2
Mikko P 2+0
Elmeri H 1+1
Nooa K 0+1
Elias S 0+1

Hyvää perustekemistä molemmilta joukkueilta. Palautteluaikaa ei kovin paljoa jää, sillä ylemmän jatkosarjan pallot jälleen kentässä heti seuraavana viikonloppuna Isossakyrössä, jossa vastassa Blue Fox ja SB Vaasan toinen peliryhmä.

Comments

0