Kälviän tuliaisina tuplavoitto!

Matkalle lähdettiin aamuvarahin ja keli oli mukavan talvinen. Mukana oli omien 2005-syntyneiden lisäksi 06-poikia 1 kentällinen.
Liekö ollut valoisammalla maisemalla osuutta asiaan, mutta pojat olivat oikein hyvällä pelipäällä.

 

Pikku palaverin kautta voittoon…:)

 

Ensimmäinen peli alkoi klo 12.00 SB Vaasa valkoista vastaan. Edellisestä kohtaamisesta oli jo tovi ja siitähän meillä oli hyvät muistot kun sen pelin silloin voitimme. Toki niin kävi tänäänkin ja ratkaisevassa roolissa olivat 2006-syntyneet pelimiehet. Pelin loppunumerot olivat Jymylle 7-4 ja noista 06-pojat tekivät 6 maalia. Todella hienoa peliä heiltä koko matsin ajan. 05-pojatkin piristyivät loppua kohden, kun nuoremmat näyttivät mallia, mutta tolpat ja ylärima näyttelivät maalivahdin lisäksi estettä heidän enemmille pyrkimyksilleen…:)
Vaikka olimme heti alusta maalin takaa-ajossa ja sitten vielä pari kertaa tasoissakin, niin hienosti pojat jaksoi uskoa omaan tekemiseensä ja takoivat tarrpeellisen eron tulostaululle. Pelin jännitys säilyi aivan kolmannen erän loppuun ennenkuin saimme muutaman salamamaalin ja ansaitut 2 pistettä plakkariin.

Päivän toinen pelin oli sitten lähinaapuriamme ISB:tä vastaan klo 14.00. Edellisestä kohtaamisesta meillä oli jäänyt ”hieman” hampaankoloon ja teemana olikin, että korjaamme sen lapsuksen, joka meille sattui silloin.
Ja ilmeisesti meidän ei sopinut aloittaa maalintekoa tässäkään pelissä vaan jouduimme jälleen yhden maalin takamatkalle. Siinä ei kyllä kauaa mennyt, kun tulimme tasoihin ja ohi, mutta niin vain naapuri tasoitti vielä pelin 2-2:een, mutta sen jälkeen pysyttelimme sitten ”turvallisen” 1-2- maalin johdossa…:)
Tässäkin pelissä 06-pojat hoiti leiviskänsä mallikkaasti ja tekivät yhteensä 6 maalia. 05-pojat saivat kanssa omaa jyväänsä tarkennettua ja saaliina 4 maalia. Voitto meille (jälleen ansaitusti) 10-4.

 

Vaasan verkossa on jälleen soinut…;)

 

Kaikkiaan hieno päivä takana ja vielä kun iltapelissä Miesten Edustusjoukkue voittaa oman Suomen Cupin välieränsä, niin voidaan olla jymyläisittäin jälleen erittäin tyytyväisiä lauantain antiin…:-D

 

Jymylle 10-4 voitto ISB:stä. Kättelyjen jälkeen kotimatkalle..:)

 

Teho- ja jäähymiähet:
Juho, 2 minm
Julius S, 1+1
Lauri, 1+0
Eeli, 2 min
Jesse, 0+2
Julius H, 1+2
Matias, 0+1
Nuutti, 2+0
Samuli, 1+1
Veeti, 2+3
Aaro Rajamäki, 4+0
Joona, 1+0
Luukas, 3+3
Aaro Rantanen, 1+1

Comments

0