05-pojat olivat matkustaneet tällä kertaa Ilmajoelle ja ohjelmassa pelit klo 12 SB Vaasaa ja klo 15 Nibacosia vastaan.

Valmistautuminen SB Vaasa peliin käynnissä Ilmajoki-hallissa

Peli Vaasaa vastaan alkoi salamamaalilla, kun vain 11 sekunnin jälkeen oranssinutut kaivoivat verkostaan pallon ensi kertaa ja tahti jatkuikin sitten koko loppuerän samanlaisena. Maaleja emme vain saaneet enempää aikaiseksi, koska Vaasan Maalivahti oli todella hyvällä pelipäällä. Oli ihan sama mistä ja iten vedimme, niin aina hän sai käden tai jalan eteen tai kypärän vedon eteen ja ensimäiselle tauolle mentiin meidän 1-0 johdossa.

Tauolla oli puhetta, että jatketaan kärsivällisesti töitä, että kyllä se palkinto sieltä sitten kovalla työllä saadaan. Saimmekin pallon verkkoon 4 kertaa, mutta niin kävi vastustajakin vierailuilla meidän päässämme ja teki kolme, joten tauolle mentiin meidän 5-3 johdossa.

Kolmanteen erään ohjeet olivat samat eli nöyrää työntekoa, niin homma klaarataan. Vaasan maalivahti jatkoi kuitenkin hyviä esityksiään ja lukuisista paikoista huolimatta emme yhtä enempää maaleja enää tehneet. Vaasa pääsi vielä pari kertaa maalin makuun ja lopulta hallinnastamme huolimatta, pelin lopputulos oli meille 6-5 voitto.

Peli Nibacosta vastaan valmiina alkamaan.

Toinen peli oli sitten Nibacosin kanssa ja siinä tuli erittäin hieno oppitunti meille, mitä tarkoittaa, että pallo tekee työn ja pelaajat ”vain” liikkuvat oikeisiin paikkoihin. Sen verran oli kovaa meidän saama myllytys, että peli päättyi lopulta meidän 2-12 tappioon. Eli tästä pelistä ei tämän enempää, vaan pyrimme ottamaan tämän opiksemme ja tekemään kotiläksymme paremmin seuraavia koitoksia varten.

Päivän Piste- ja jäähymiähet:
Eetu, 1+0
Lauri, 1+0
Arttu P, 1+0
Matias M, 1+1
Julius H, 1+0
Matias E, 1+0
Samuli, 0+1
Nuutti, 1+0
Luukas, 0+1
Eeli, 2 min (joukkuerangaistus väärästä vaihdosta)

Comments

0