D2-pojilla jälleen kahden voiton päivä!

05-pojat valmistautuvat pelin alkuun Botniahallilla

Tänään olimme SB Vaasan vieraina Botniahallilla ja matkaan saatiin ensimmäiseen peliin 9+2 ja toiseen peliin 10+2 pelimiestä. Rosterin pienuus ei näyttänyt silti meidän menoamme haittaavan, koska ensimmäisestä pelistä otimme selkeän 16-4 voiton ja toisestakin vielä 9-4 voiton.

Ensimmäisessä pelissä meillä oli vastassa Jeppis FBC, joka oli myös pienellä porukalla matkassa, kun olivat joutuneet flunssaepidemian kouriin. Peli oli hallussamme heti alkuminuuteilta lähtien ja muutamia vastustajan vastaiskuja maalivahtimme Arttu sai olla melko rauhassa. Liekö ollut kuitenkin liikaa hyvän olon tunnetta kenttäpelaajilal ensimmäisen erän reiluhkon johdon jälkeen, kun Jeppis pääsi muutaman kerran läpi ja pääsi hiukan kaventamaan tilannetta. Kolmannessa erässä ajassa 35.20 tuli sitten viimeinen naula ”arkkuun” ja peli vihellettiin loppuneeksi maalieron ollessa 12 meidän hyväksemme. Jeppiksen pojille pitää kuitenkin nostaa hattua siitä, että missään vaiheessa heiltä ei yritys loppunut. Mutta hieno esitys meidän pojilta, joista muutamat nostivat omaa tasoaan juuri silloin, kun sitä kaivattiin.

Toinen peli oli sitten Kannuksen Uraa vastaan. Ja muistaen viime kertaisen kohtaamisemme, oli odotettavissa nopeisiin vastaiskuihin luottava joukkue, jossa on paljon yksilötaitoa. Tälläkin kertaa ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua ja vasta toisen erän aikana saimme tehtyä hieman eroa kaveriin. Kolmas erä oli sitten taas muutaman nukahduksen erä, koska vastustaja pääsi parilla nopealla vastaiskulla hieman kaventamaan peliä, mutta missään vaiheessa meillä ei oikeastaan ollut hätää. Pojat pelasivat kohtuullisen maltillisesti ja ensimmäisen pelin kuormitus alkoi jo hieman näkyä, mutta teimme tarpeelliset maalit vielä ja näin kaksi pistettä plakkariimme tästäkin matsista. Tässä pelissä maalilla oli Veeti, joka piti omalta osaltaan jälleen huolta, että pysyimme edellä koko pelin ajan.

Molemmille maalivahdeillemme iso kiitos hienosta esityksestä!

Päivän Pistemiähet:
Juho, 0+1
Eetu, 1+1
Julius S, 0+1
Eeli, 0+5
Arttu, 5+7
Jesse, 0+1
Julius H, 9+2
Matias, 1+1
Samuli, 3+1
Valtteri, 6+2

Positiivista oli, että kaikki kenttäpelaajat pääsivät pisteille ja kukaan ei istunut boxissa…:)

Comments

0