A-nuorten kotitaika pitää edelleen, kun torstaina 1.2. pelatun iltaottelun jälkeen taululla komeili voittolukemat kotijoukkueelle 6-4. Tällä kertaa vieraaksemme oli saapunut SPV III ja tämä olikin viimeinen runkosarjan pelimme heitä vastaan. Joukkueemme terveystilanne oli hieman huolestuttava ja saimmekin sitten lopuksi 12 + 2 pelimiestä kasaan, joiden kaikkien asenne oli tänään rautaa!

 

Huudolla mennään!

 

Peli alkoi melko paljon vauhdikkaammin kuin edellinen viikon takainen kohtaamisemme ja kaveri olikin tullut kovalla asenteella kotipyhättöömme, tarkoituksenaan heti alusta saada peli haltuunsa. Kauaa eivät meidän pelurimme asiaa ihmetelleet, kun ajassa 2.25 Osku sai keskialueella pallon ja siirsi sen Polsulle laitaan, joka tempaisi verkon tötterölle ja meille johdoksi 1-0. Peli jatkui samanlaisena vastustajan prässiyrityksenä ja he saivatkin puolustajamme pienen nukahduksen ansiosta vetopaikan maalin etukulmalta ja pelin tasoihin ajassa 4.01. Tämä kuitenkin kuitattiin 36 sekuntia myöhemmin, kun Teukka kairasi irtopallon keskialueelta itselleen ja purjehti vasemman kautta vetopaikalle ja upotti pallon etukulmasta tolpan kautta sisään (reportteri ei ole ihan varma, että menikö jopa kahden tolpan kautta). Ja kun kerran vauhtiin päästiin, niin ajassa 5.05 Jone takakarvasi pallon keskialueelta, teki nopean käännön ja vapautti Tepun läpiajoon, josta Tepu pujutti molarin jalkojen välistä hallitun 3-1 johdon meille. Erän lopussa (ajassa 14.36) näkyi naapurin kuuma luonne, kun heidän pelurinsa sai 2+10 min jäähyn epäurheilijamaisesta käytöksestä. Saattoi olla, että hiukan meni lataus heillä yli, koska sen verran paljon oli pientä jälkipeliä kulmavääntöjen jälkeen ja aika usein niiden seurauksena meille vaparia. Erän lopussa emme enää saaneet hyödynnettyä ylivoimaamme, vaan tauolle mentiin 3-1 johdossamme.

Toinen erä jatkui siis meidän ylivoimalla ja se pyörikin hyvin. Pääsimme myös 5-3 YV:lle heti erän alusta (ajassa 16.19), mutta sitä saumaa emme saaneet hyödynnettyä. Tuosta jatkuneen 5-4 tilanteen kuitenkin hoidimme ja ajassa 17.03 kierrätettiin pallo oikean kautta vasempaan kulmaan ja Osku tiputti ET:lle, jonka ruuti oli kuivaa ja lämäri maaliin. Peli meille jo 4-1 ja ilmassa alkoi olla ratkaisun tuntua. Erän puolivälissä ajassa 22.54 Polsu otti 2 minuuttia vaarallisesta pelistä. Pidimme vastustajan pois paraatipaikoilta ja ne pari vetoa, jotka pääsi läpi blokistamme, Kurze maalilla hoiti jälleen mallikkaasti. Pääsimme näistä Kurzen torjuntojen jälkeisistä tilanteista parille hyvälle vastahyökkäykselle itsekin, mutta ihan ei saatu maaleja. Loppuerä pelattiin vauhdikkaasti molemmissa päädyissä ja tauolle meidän turvallisessa johdossamme 4-1.

Kolmas erä alkoi vauhdikkaasti sekin, kun Oskun läpiajoa häirittiin rikkeen verran ja saimme ajassa 30.36 rangaistuslaukauksen. Vetämään asettui Raitis ja hallitulla kierrolla vasemman kautta hän siirsi meidät jo 5-1 johtoon. Vastustaja ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan käynnisti todella kovan karvauksen (jopa kolmella tultiin välillä päätyyn asti) mutta hienosti poikamme paineen kestivät ja ajassa 36.01 Polsu nappasi pallon maalimme edestä ja lähti oikean kautta ylös ja kiskaisi hallitusti takakulmaan johdoksemme 6-1. Tässä vaiheessa näytti siltä, että peli on selvä, mutta kun erän lopulla laskimme hiukan tempoa, pääsi naapuri pienistä virheistämme johtuen vielä kaventamaan loppunumeroiksi 6-4.

Kaiken kaikkiaan jälleen hieno suoritus pelaajiltamme kuin myös valmennusjohdoltamme. Kolmikko Kotilainen, Hautala, Vilén toimi jälleen loistavasti penkin takana.

 

Veljesparit: Joonas ja Matias Vilén sekä Joona ja Miika Luukko. Pikku hymytkin irtosivat vielä…:)

Pelissä oli myös muuan hieno yksityiskohta. Kentällä esiintyi sekä Luukon että Vilénin veljekset. Nuoremmat Joona Luukko ja Joonas Vilén SPV:ssä ja vanhemmat Miika Luukko ja Matias Vilén Nurmon Jymyssä. Ihan pian ei vastaavaa ole ainakaan näillä leveysasteilla tapahtumassa….:)

Päivän teho- ja jäähymiähet:
Teemu Uusitalo, 1+0
Olli Pollari, 2+0, 2 min.
Joonas Tuisku, 0+1
Teemu Kangasniemi, 1+0
Olli Raitis, 1+0
Eemil Tyni, 1+0
Oskari Vienola, 0+2

Comments

0