A-Pojat voitokkaana kotona

Tänä viikonloppuna oli Jymyn A-nuorten ensimmäinen kotiturnaus tällä kaudella ja pojilla oli vain yksi peli päivän aikana. Aikataulusyistä yksi pelimme pelattiin jo aiemmin viikolla SPV III:sta vastaan. Pelipäivänä oli torstai 25.1.2018. Siinä pelissä oli panoksena kotikontumme herruus ja sen me säilytimme 2-0 voiton turvin!

Peli itsessään oli  tarkkaa molemmilta joukkueilta ja maalintekoon päästiinkin vasta 2. erän aikana, kun Raitis siirsi pallon oikealle pakkitoverilleen Tynin Eemilille, joka vetäisi kunnon lämärillä pallon vastustamattomasti verkon perälle. Peli jatkui aaltoillen molemmissa päissä, meidän ehkä hieman enemmän hallitessa tilanteita. Maalissamme Kurze otti muutamia isoja koppeja ja näin piti huolen, että naapuri ei kuparistaan rikkonut.

Toista maalia piti odotella aivan kolmannen erän loppuminuuteille asti, kun Miika syötti Teukan vauhtiin ja hän kiersi maalin takaa etukulmalle, josta se sitten jostain välistä pomppi maalivahdin ja tolpan välistä perille.

Voitto siis plakkariin ja valmistautuminen viikonlopun peleihin sai alkaa…:)

Ottelun teho- ja jäähymiähet:

Teukka, 1+0
ET, 1+0
Olli R, 0+1
Miika, 0+1
Lejo, 2 min.

 

Sunnuntaina 28.1.2018 oli sitten varsinaisen kotiturnauspelin aika.

Vastaan tuli Hu-Pa Varkaudesta, joka oli liikkeellä hyväjalkaisella porukalla. Me kuitenkin otimme kuskin paikan jo ensimmäisen erän alusta lähtien ja loimme monia paikkoja, joista ensimmäinen käytettiin ajassa 2.33. Saimme vaparin keskialueella, josta pallo meni poäätyyn, jonka Lauri kävi noukkimassa ja antoi Aarolle maalille, joka siirsi pelivälineen helpohkosti verkkoon. Tilanne 1-0. Tästä ehti kulkua 23 sekuntia, kun seuraavan kerran vastustajan päässä soi. Ajassa 2.56 Toni teki hienon nousun omalta alueelta ja veti nätin takakulmalaakin, jolle kaverin veskari ei voinut mitään. Tilanne meille jo 2-0. Seuraavaa odoteltiin pari minuuttia ja kun siinä välissä ollut ylivoimamme oli tehotonta, tehtiin maali sitten täysillä ketjuilla. Raitis pääsi irtopalloon kiinni, nousi laidalta ylös ja veti pommin takakulmaan. Tilanne 3-0 meille ja peli näytti olevan hallussamme. Jouduimme kuitenkin 5 min. alivoimalle, kun Lejo suoritti kunnon tyhjän jään perstaklin, ja sen hoitaminen oli iso asia pelissämme, että vasstustaja ei päässyt maalien makuun. Marge maalilla otti jäähyn aikana muutamankin Gamesaverin ja kenttämiehet plokkasivat muuten vedot sitten. Erätauolle johdossamme siis.

Toinen erä näytti alkavan siitä mihin ensimmäinen lopetettiin, kun ajassa 19.29 Osku sai tepulta lätyn laitaan ja napautti etukulmasta pallon sisään. Pieni tyytyväisyys alkoi sitten perinteisesti hiipiä puseroon ja annoimme omilla virheilläämme (keskialueen typeriä riplauksia ja menetyksiä) kaverille sauman tulla lähelle. Erätauolle mentiin meidän 4-2 johdossa.

Kolmas erä jatkui samalla vastustajan painostuksella ja he pääsivätkin jo maalin päähän heti erän alusta, kun meillä ei taas oltu hereillä. Tuosta hiukan sisuuntuneena ja valmentajan ohjeita mkuuntelemalla saimme peliä kääntymään ja teimme tarvittavat maalit pistepotin takaamiseksi. Peli päättyi lopulta meidän 7-3 voittoon ja kotipelien tiimoilta ajatellen, emme ole hävinneet yhtään peliä. Vieraspelitkin kun olisivat menneet edes piuoliksi näin hyvin, niin sarjataulokkin näyttäisi varmaan hieman erilaiselta. Mutta näillä mennään ja kaikki pisteet otetaan mitä saadaan. Katsotaan sitten kauden jälkeen mihin ne riittivät…:)

Sunnuntain teho- ja jäähymiähet:

Teukka, 1+0
Pollari, 1+1
Osku, 1+1, 2 min
Tepu, 0+1
Raitis, 1+0
ET, 0+1
Late, 0+1
Aaro, 2+0
Toni, 1+0
Lejo, 5 min.

Seuraava A-Nuorten peli on torstaina 1.2.2018 klo 20.45 alkaen Nurmohallilla. Lähtekäähän kannustamaan taas omia poikia hienoihin suorituksiin…:)

Comments

0