A-Nuorten Divarin runkosarjan pelit saivat lauantaina jatkoa ja päivälle oli merkattu 2 peliä. Toinen SPV II:sta ja toinen Josbaa vastaan.

Reportteri ei muiden kiireidensä johdosta päässyt paikalle ensimmäiseen peliin SPV II:sta vastaan, mutta siitä pelaajia haastattelemalla sain tiedon, että eipä ole juurikaan kerrottavaa. Oli kuulemma sen verran huonoa peliä, ettei kannata siitä jälkipolville tarinoida.
Eli tulos meille tappiollinen 3-6. Kauden ainoa häviö punanutuille siis tosiasia.

Seuraava peli sitten Josbaa vastaan ja siinä ensimmäinen erä meni täysin vastustajan määrätessä tahdin. Josba otti todella korkealla karvauksella ja jatkuvalla paineella meiltä tilan ja ajan pois ja käytti paikkansa todella hyvin. Erätauolle mentiin 4-0 Josban johdossa ja valmennusjohdolla oli hetki aikaa keksiä lääkkeet naapurin myllytykseen. Pelisysteemiä hiukan muutettiinkin ja saimme pikkuhiljaa omaa peliä käyntiin ja päästiin maalipaikoille. Niitä paikkoja käytimme 4 kappaletta, mutta Josban tehdessä vielä pari, oli toisen erän jälkeen tilanne 6-4 heidän hyväkseen.

Toiseen erään uudet kuviot ja ohjeet antoivat valmentajat Juha Kotilainen ja Joona Hautala.

Kolmas erä meni pitkälti meidän painostaessa ja pääsimmekin jo maalin päähän, mutta ihan ei saatu peliä enää tasoihin ja lopputulos harmittavasti maalin tappio 6-5 meille. Pelin ratkaisu nähtiin siis jo ensimmäisen erän aikana ja oli jälleen hyvä opetus siitä, että joka peliin pitää pystyä tulemaan valmiina heti alusta.

Seuraavat pelit A-Pojilla on lauantaina 24.02.2018 Nurmohallilla. Silloin vieraaksemme saapuvat Ha-He Haukiputaalta ja OFBC Oulusta. Tulkaahan katsomaan olemmeko saaneet peliä kuosiin siihen mennessä?

Päivän teho- ja jäähymiähet:
Aleksi Kuoppala, 1+0
Matias Vilén, 0+2
Miika Luukko, 0+1
Lauri Pajumäki, 1+0, 2 min
Teemu Uusitalo, 2+0
Oskari Vienola, 2+1
Teemu Kangasniemi, 1+1
Olli Raitis, 1+0
Joonas Tuisku, 0+1
Joona Keskinen, 2+10 min

Comments

0