Nurmon Jymyn -04 Eaglesien kaikkien aikojen paras kausi on ohi. Aikaisempina vuosina kauden voitot on pystynyt laskemaan yhden käden sormilla, maalierossakin on jääty kauden loppuessa reippaasti miinuksen puolelle. Niin alkoi tämäkin vuosi, alkusarjasta nolla voittoa ja maaliero -56, eikä alemman jatkosarjan ensimmäiset pelitkään vielä kertoneet mitään siitä menestystarinasta, joka kaudesta lopulta muodostui.

Vaiherikkaan jatkosarjan lopputuloksena 7 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota takasivat Eaglesien historian ensimmäisen kolmannen sijan. Poikien huimasta kehityksestä kertonee osaltaan myös se, että viimeinen peli pelattiin jatkosarjan voittanutta SB Vaasa valkoista vastaan. 15 ottelusta Vaasa voitti 12 (ja yksi tappio), pelaten kaksi peliä tasan, ensimmäinen Nibacos -05:sta vastaan ja toisessa Jymyn pojat pistivät täysillä vastaan pelin päättyessä 8-8. Koko joukkue kiittää kaikkia tukijoita, niin yrityksiä, kuin harkka-/pelikuskeja eli vanhempia. Allekirjoittanut tahtoo erityisesti kiittää valmentajaa Mikko Helasta siitä, että usko poikiin on säilynyt. NJ -04 Eagles on timanttia!

Terveisin, joukkueenjohtaja Anita Jokilehto

P.S. Mikäli tahdot olla kaudella 2017-2018 mukana rakentamassa tätä menestystarinaa, ole pikimmiten yhteydessä anita.jokilehto@gmail.com.

Alemman jatkosarjan tulokset

Comments

0