Club

Jari-Pekka Vuorisalo

Puheenjohtaja

Ota yhteyttä haluamaasi joukkueeseen

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Valitse joukkue (pakollinen)

Aihe

Viestisi

Nurmon Jymyn salibandyjaoston toiminnan tavoitteena on mahdollistaa lajin harrastaminen mahdollisimman suurelle joukolle kerhoikäisistä aikuisiin. Ensisijainen päämäärä on saada nuoriso talvikaudella miellyttävän liikunnan eli salibandyn pariin ja toimia ”kasvattajaseurana”, mutta myös kilpailutoiminnalle pyritään luomaan mahdollisimman hyvät edellytykset.

Toiminta on kaikille avointa ja tasapuolista ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminnassa huomioidaan erilaiset tarpeet: mahdollisuus harrastaa ja mahdollisuus kehittyä kilpaurheilijana. Harrastajamäärä on lisääntynyt vuosi vuodelta ja kokonaisharrastajamäärä kohoaa 350-400 pelaajaan. Joukkueita on jo lähes 20 kpl. Lisenssipelaajien lukumäärällä mitattuna Jymy sijoittuu 40 suurimman joukkoon Suomen lähes tuhannen salibandyseuran joukossa.

Miesten edustusjoukkue nousi kauden 2015-2016 päätteeksi Divariin. Pelaajisto koostuu lähes 90%:sti jymylähtöisistä pelaajista. Seuran tavoitteena onkin mahdollistaa omille junioreilleen pelaajapolku aikuisten joukkueisiin asti siten, että omassa seurassa olisi mahdollista jatkaa salibandyn harrastamista hyvällä tasolla aina aikuisiälle saakka.

Tervetuloa mukaan!

Loading...